Gertie Stallenberg

Geluksengeltjes voor Limburgse decolletees

in mijn omgeving zijn diverse vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. Omdat er (nog) meer onderzoek nodig is naar een goede behandeling wil ik graag mijn steentje bijdragen, door de verkoop van deze geluksengeltjes. 
De engeltjes zijn te koop voor 4 euro per stuk (dat is voor een engeltje, mooi organza kadozakje en speciaal labeltje), en van dat bedrag gaat telkens 2 euro naar dit mooie doel.

Behalve de geluksengeltjes als sleutelhanger heb ik ook nog 1 paar oorbelletjes met kleine engeltjes, een armband met mooie bedeltjes en een paar broches. Al deze sieraden doen ook mee aan deze actie! Zowel het  oorbelsetje, de armband en de broches kosten 8 euro per stuk en hiervan gaat telkens 3 euro naar Limburgse decolletees.

Wil je meer informatie, stuur dan even een berichtje naar voordesier@live.nl
13/12/2021
14:40

Gertie

View all
  View all
28/09/2021 | 15:37

eerste bedrag is al binnen!

De afgelopen weken zijn er al van die speciale geluksengeltjes verkocht, dus het eerste bedrag heb ik al kunnen overmaken.  Vorig jaar zijn er zo'n 50 engeltjes verkocht... gaan we dat dit jaar ook weer halen??  ik duim er hard voor!!      

De maand oktober is wereldwijd uitgeroepen tot Borstkankermaand. In Limburg vragen wij deze maand extra aandacht voor borstkanker onder de noemer Limburgse Decolletés draagt. Een ode aan de vrouwenborst.